Pilex tablete za hemoroide

0
334

PILEX TABLETEPilex tablete su polikomponentni ajurvedski preparati, dobijeni kombinacijom lekovitih biljaka Indije. Olakšavaju tegobe kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida koji ne zahtevaju hiruršku intervenciju. Blagotvorno deluju na jačanje venskog zida, doprinose smanjenju krvarenja i smirivanju bola. Od značaja je i efekat omekšavanja crevnog sadržaja čime se olakšava pražnjenje creva. On istovremeno blago omekšava stolicu i ima vazokonstriktorno delovanje, smanjuje krvarenje. 92% pacijenata nakon prve nedelje redukuje simptome (prvo krvarenje), a redukcija hemoroidalne mase počinju između prve i druge nedelje.
Delovanje:
Aktivni principi biljaka povećavaju tonus venskog zida i smanjuju kongestiju vena. Deluju hemostipički i smanjuju krvarenje, imaju antiinflamatorni, analgetički (smanjuju bol i svrab) i blagi laksativni efekat.
Oleo gumi rezina biljke Balsamodendron mukul ima antiseptično dejstvo, povećava broj leukocita i stimuliše fagocitozu.
Primena:
Daju se kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida koji ne zahtevaju hirušku intervenciju:Fisure anusa, Proktitis
Sastav:
Prah:Balsamodendron mukul,Shilajeet,Melia azadirachta.

Ekstrakti biljaka:
Emblica officinalis,Terminalia chebula,Terminalia belerica,Cassia fistula,Bauhinia variegata,Mesua ferrea
Upotreba:
Prve nedelje: 3×2 tablete posle jela
Zatim 4-6 nedelja: 2×2 tablete posle jela
Mere opreza:
Kontraindikovana je primena u trudnoći, laktaciji i kod dece mlađe od 12 godina. Proizvod ne trebaju da koriste osobe alergične ili preosetljive na bilo koju komponentu preparata. Ne prekoračivati preporučenu dozu za korišćenje.

POSTAVI ODGOVOR