Uzmi zdravlje u svoje ruke uz Relax

0
317

Uzmi zdravlje u svoje ruke uz RelaxGlobalno širenje i veliki broj dijagnostikovanih slučajeva Kovid-19 koji se širi svuda u Svetu.U vezi sa pandemijom zabrinutost još više raste konstruktivna reakcija na krizu.Jesen je doba godine, koji karakteriše pojavu jesenje depresije, koji se manifestuje lošim raspoloženjem, manjkom energije, bezvoljnošću.Povezan sa promenama u biološkom satu kao i lučenje hormona sreće Serotonina i Melatonina koji utiču na raspoloženje i ritam spavanja.
Postoji biljni preparat koji pobedjuje stres i napetost.To je preparat Relax koji je na bazi valerijane, matičnjaka, hmelja.Ovaj dijetetski proizvod sadrži aktivne supstance linalil-acetat, linalol i cineol zatim valepotrijat valtrat i izovaltrat imaju blago sedativno dejstvo.
Ovaj preparat doprinosi potpunu psihičku relaksaciju, smanjuje nervnu napetost, deluje umirujući na nervni sistem, poboljšava kvalitet sna i kvalitet svakodnevnog života.
Ovo stanje je često praćeno fizičkim simptomima kao što je: glavobolja, lupanje srca, znojenje i nervoza.Zahvaljujući sinergizmu svih aktivnih materija Relex kapi normalizuje ritam života.Ne stvara zavisnost.

POSTAVI ODGOVOR