Molitva je melem za dušu

0
84

Molitva je melem za dušuMolitva je neizostavljen  deo svih religija, lek protiv negativnog razmišljanja, povezan sa duhovnim izlečenjem.
Osoba-vernik udubljen u molitvu u potpunosti isključuje moždanu koru, koji osigurava odsustvo stresa.Zdravo telo je odraz duhovnog zdravlja.Molitvom se postiže unutrašnji mir, nastaje ravnoteža mentalnog i duhovnog nivoa.Treba naglasiti da molitva utiče na zdravlje celog organizma:zdravlje srca i krvnih sudova, na krvni pritisak, za organe disanja, regulaciju holesterola, ublažava psihičkih problema i stresne situacije, smanjuje rizik od pojave hroničnih bolesti.
Osobe koje su sklone molitvama, vrlo su skromne, emotivno mirne, zadovoljne i nisu vezane za materijalne stvari.Uz molitvu kao lekovite tehnike postoje razne duhovne konekcije poput meditacije i joge.Zajedničko im je da imaju specifičnu ulogu zdravlja fizičkog i psihološkog dela tela.
Molitva je dostupna svakome, besplatna samo treba odvojiti trenutak-vremena i dobre volje da se pomolimo da postižemo unutrašnji mir.

POSTAVI ODGOVOR