Upala grla

0
202

Svake godine 40 milijuna ljudi traže liječničku pomoć zbog upale grla, studij za 10 medicinskih slučajeva, to je bio razlog za upaljeno grlo.
broja virusnih grla infekcije, ali samo jedan bakterije, skupina beta-hemolitički streptokok (Streptococcus pyogenes) uzrok!
Budući da samo strep grlo (streptokokne angine) zahtijevaju liječenje antibioticima, liječnik je utvrdio da li su virusne infekcije uzrokovane Streptococcus ili angnalna  oboljenja. To je jednostavan test može odrediti dostupan u ljekarnama. Mala djeca (u dobi od 3), bakterijske infekcije grla se ne javljaju u praksi.
Zapanjujuće je o tim kad se prisjetim koliko puta ste dobili, obratite se svom djetetu antibiotike za jednostavan Infekcije usta i ždrijela, grla virusne infekcije sada, jer možemo!
Stražnji zid Streptococcus pyogenes u ždrijelu množite, što uzrokuje bolnu upalu. Imunološki sustav kroz krajnika, bijele krvne stanice za prikupljanje garatfalon da ljuti crvena (grimiz), ponekad u obliku krvavih sluznice folikula (žuto pin igle) pojavili. Određene poteškoće pri gutanju, visoku temperaturu, natečene limfne čvorove u vratu u procesu je u pratnji. Konkretno, streptokokne infekcije u djece s bolovi u trbuhu, glavobolja, povraćanje počinje, koja se može povećati do do suha. Ako je bolest uključuje mali dio knockouts, skarlátról pričaju.
Streptoccoccus infekcije u djece mlađe od 3 godine skoro nikad ne dogodi!
Upala grla
Strep grlo samo utvrditi na temelju simptoma nije uvijek jednostavan zadatak. Znamo već da je većina respiratornih bolesti uzrokovanih virusima, ali simptomi su često teško odvojiti, jer se virus može izazvati groznicu, glavobolju, toroklobbal, oteklina limfnih čvorova. Kako bi se izbjegle nepotrebne liječenja antibioticima, situacija ne pomaže jasno brzi strep test, s pozitivnost dokaza. Ako je brzi test je negativan ili nije jasno, ali liječnički pregled, ostaje mogućnost bakterijske infekcije, mikrobiološki uzorkovanja, uzgoj grla obrisak može biti učinjeno. 48 sati nakon što je kultura rezultati očekuju, što odgađa stanje pacijenta ne prijeti, ali bi se izbjeglo nepotrebno liječenje antibioticima.
Kada u liječenju grlobolje antibioticima?

Samo S. pyogenes izaziva bakterija angina. U svim drugim slučajevima, liječenje antibioticima nepotrebno, jer se virus nije aktivan!
U starim danima bakterija često alarmantno značajka je poseban proizvodnju proteina koji štete u bolesti endokarditis, reumatske groznice kasnije dovelo do razvoja je zajednička za istog razloga je upala bubrega. Danas, Streptococcus – utóbetegségek vrlo rijetko. Danas je liječenje angina, crvenog i tamnocrvenog prediva, da pacijenti liječiti brže, ne šire klice i izbjeći kolege utóbetegségek minimalne šanse, kao dobro.
folikularni angina, crveni većina pacijenata, bez ikakvih posljedica liječiti bez antibiotika! Važno je zapamtiti da S.pyogenes Od otkrića penicilina, koji je gotovo 50 godina održava osjetljivost ovog lijeka skupini u usporedbi.
Nema razloga (osim rijetkih droga alergije), a zatim, da se od drugih antibiotika kao što su penicilin, dobra!
Liječenje treba nastaviti za 10 dana, jer je iskustvo pokazalo da za to vrijeme upravljati vrste bakterije koje uzrokuju reumatske groznice biti tiskan.
Nemojte brkati upala srednjeg uha, upala sinusa, upala pluća, gnojni meningitis, infekcije krvi mlađe od 5 najčešćih bakterijskih patogena Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, idi! Oni su samo imena rođaka i nimalo nalik jedni drugima, ali isto prezime!

POSTAVI ODGOVOR