Bronholah-protiv prehlade

0
146

Bronholah-protiv prehladeZa vreme zimskih dana česte su prehlade, zapušenost nosa, kašalj, otežano disanje.Tada nam služi za pomoć inhalacija u kućnim uslovima.Jedan od načina inhaliranje parom vrele vode prelivene aromatičnim biljkama, etarskim uljima u dizajniranim posudama.Oba načina mogu se izvršiti u kućnim uslovima.postoji i druga vrsta inhalacija koje se mogu primenjivati i van kuće, to su masti sa isparljivim aktivnim sastojcima, koje se aplikuju kod dece na kožu grudi i ledja, a kod odraslih ispod nosa.Služi kao prva pomoć za ublaživanje respiratornih tegoba.U apotekama mogu se nabaviti Bronholah junior mast namenjen bebama i deci mladjoj od četiri godine, zatim Bronholah mast za odrasle.
Bronholah junior: sadrži specijalno odobren etarsko ulje što je dozvoljeno za primenu bebe i deci.To su:mirta, jela, lavanda.
-etarsko ulje mirta se koristi kod akutnih i hroničnih respiratornih infekcija bronhitis, kašalj, sinusitis.
-etarsko ulje jele razgradjuje bronhijalni sekret, s time olakšava disanje sa blagom antiseptičkom dejstvom.
-etarsko ulje lavanda pomaže kod prehlade i gripe, smirujući deluje.
Bronholah mast za odrasle sadrži efikasnu kombinaciju mentola, kamfora, etarskog ulja, eukaliptusa, bora, timola, terpentinsko ulje.Nanošenjem na kožu resorbuje i isparava kroz kožu do respiratornih organa.
*mentol i kamfor pomaže razlaganju kod bronhijalnog sekreta, imaju antimikrobno dejstvo.
*etarsko ulje bora smiruje kašalj i razgradjuje bronhijalni sekret
*etarsko ulje eukaliptus smiruje kašalj, olakšava disanje
*terpentinsko ulje smanjuje bronhijalnu sekreciju.
*timol je etarsko ulje timjana (majčina dušica) ublažuje prehladu i grip.
Način upotrebe Bronholaha
pomoću telesne temperature resorbuje kroz kožu do respiratornih organa, inhaliranjem dovedu do ublažavanja simptoma prehlade, kašlja, zapušenosti nosa i otežanog disanja.
Bronholah junior mast se nanosi na kožu grudi i ledja, a nikako ne na predelu lica.
Bronholah mast za odrasle primenjuje se na kožu grudi, ledja, ispod nosa i u tankom sloju utrljavanjem u kožu slepoočnice za ublažavanje glavobolje.

POSTAVI ODGOVOR